vineri, 30 octombrie 2015

Descoperiri

Aparte de faptul ca am descoperit ca oamenii nu se schimba - cei meniti sa te dezamageasca o vor face indiferent de contextul universal (e in firea lor), in ultimele saptamani am avut niste revelatii tare faine in materie de beauty.

Multe persoane din viata mea au fost aduse la disperare cu "minunile" pe care le-am gasit eu pe un site - iherb.com. Intrucat acum sunt la a treia comanda, deci cunosc cateva produse de-ale lor, eu recomand din tot sufletul doua produse :)) - o masca cu acid glicolic http://ro.iherb.com/Andalou-Naturals-Glycolic-Mask-Pumpkin-Honey-Brightening-1-7-oz-50-g/39589 siiiii, un burete! Masca asta cu acid glicolic chiar este eficienta, si face parte din prima comanda - pe care am dat-o prin mai - si inca mai am din produs. Ce-i drept nici nu o folosesc exclusiv. Despre burete, mai taziu!

In prima comanda a fost incluse urmatoarele produse:

Coconut manna nutiva (http://ro.iherb.com/Nutiva-Organic-Coconut-Manna-Pureed-Coconut-15-oz-425-g/24380) - o pasta de cocos ce a fost declarata ca fiind delicioasa. Asa este, dar te ingrasa vazand cu ochii, asa ca primeste un mare nu de la mine.

Pasta de dinti Jason Smiles (http://ro.iherb.com/Jason-Natural-PowerSmile-Antiplaque-Whitening-Paste-Powerful-Peppermint-6-oz-170-g/3857) - ma ustura ochii numai cat imi amintesc de ea - are un gust oribil, iute-mentolat, motiv pentru care prefer Paradontaxul. Nu mi-a albit niciun dinte!

Masca de fata cu argila si menta - Queen Helene (http://ro.iherb.com/Queen-Helene-Mint-Julep-Masque-2-oz-57-g/58489)  - nu mi s-a parut nici macar buna!

Crema Eucerin grasa, chipurile ideala pentru pielea mea uscata (http://www.iherb.com/Eucerin-Intensive-Repair-Very-Dry-Skin-Lotion-Fragrance-Free-16-9-fl-oz-500-ml/45779) - a esuat mizerabil in misiunea hidratarii (sau poate am eu o problema cu pielea). Nu m-a multumit deloc in ciuda prestigiului si a pretului!

Vitamina A (betacaroten - http://www.iherb.com/Source-Naturals-Active-A-25-000-IU-120-Tablets/1024 ) luata cu scopul clar declarat - ca sa ma bronzez si eu in aceasta era. N-a fost sa fie:)). Cand m-am intors din vacanta aratam putin, putin mai putin alba!!! Am completat cu crema autobronzanta ca sa nu ma fac de ras chiar din primele zile de la intoarcere...iar mi-ar fi zis lumea ca eu am fost prin Laponia, nicidecum in tarile calde!

Ceva ce mi s-a parut fabulos din descriere - masca pentru curatarea porilor mei care se vad de pe luna (http://www.iherb.com/Source-Naturals-Active-A-25-000-IU-120-Tablets/1024). Ei bine, cand am primit coletul si am descoperit ca masca asta nu e altceva decat argila de-a noastra (hai, bine, poate cu ceva pamant indian)...s-a dus entuziasmul meu. Si cand ma gandesc ca mi-am luat si un kilogram...imi vin imagini cu mumiile egiptene. Mi-ar ajunge si mie de o imbalsamare, doua. 

Pentru ca tot urma sa mergem in vacanta, mi-am comandat si o lotiune de soare de la Kiss my face (http://www.iherb.com/Kiss-My-Face-Sun-Spray-Lotion-SPF-30-Sunscreen-8-fl-oz-236-ml/18374). Cum am spus mai sus - pe mine nu m-a pupat soarele deloc, asa ca asta ar insemna ca e eficienta, numai ca pe mine nu m-a entuziasmat deloc.

O masca cu castravete - (http://www.iherb.com/United-Exchange-Collagen-Essence-Facial-Tissue-Mask-Fresh-Aloe-Cucumber-2-Masks/54677) care a fost absolut degeaba...doar ca am reusit sa sperii copii cu ea!

Un autobronzant delicios, foarte fain (http://www.iherb.com/Caribbean-Solutions-Beach-Colours-Natural-Self-Tanner-6-oz/28039), fara mirosul acela specific, cu ingrediente naturale, dar...care vine intr-un recipient miiiiic, micut si mititel, care, in interior are peretii dublii, ceea ce inseamna ca produsul e si mai putin decat mi-ai imaginat initial. Poate daca ma uitam atent la gramaj, nu as fi avut nicio dezamagire, dar cum astia de pe iheb pun ditamai borcanul, am cazut in plasa si m-am bronzat organic DOAR de vreo 6 ori. Atentie, eu folosesc autobronzant doar pe maini si picioare...intrucat restul ramane neexpus, deci nu-mi pasa prea tare de nonculoarea pe care o are pielea mea pe trunchi:))) Asa ca...6 ungeri cu acest balsam e foarte putin. Dar culoarea obtinuta e foarte faina...o astept la reduceri, altfel...no way! 

In cea de-a doua comanda au fost multe vitamine: vitamina C pentru adulti (am "scurgeri nazale" pana la ora 11, altfel, i-as fi avut pana la 12 noaptea - deci e eficienta), vitamina C pentru copii - absolut oribila (si am comandat si patru cutii), imi vine si mie sa vomit de la ea - asa ca sta inerta pe sifonier, vitamina D (http://ro.iherb.com/Gummi-King-Calcium-Plus-Vitamin-D-for-Kids-60-Gummies/34010) - sub forma de jeleuri - foarte faine la gust - le dadeam/mancam drept desert, numai ca nu se prea gaseste vitamina in jeleu (are 40 UI, iar necesarul pentru copii e de 400 UI). Cu toate acestea am ales sa le recomand.

Insa, in cea de-a doua comanda mi-am luat un burete - ca toti buretii, numai ca asta e SPECIAL (http://ro.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Miracle-Complexion-Sponge-1-Sponge/52027) si il recomand daca obisnuiti sa folosit fond de ten. E absolut minunat, intinde fondul perfect uniform, nu da impresia de ten varuit cu bidineaua, nu mareste porii, aplicarea e foarte usoara, nu consuma mult produs - imi vine sa-l pup cand il folosesc si vad rezultatul final. Prima oara cand l-am folosit, am fost asa de entuziasta de rezultat, ca, imediat ce m-am intors de la petrecere si m-am bagat in pijamale, m-am dus si m-am pozat ca maimuta sa am dovada.

Priviti-ma si minunati-va!





p.s. daca par lucioasa e din cauza blitului, fondul de ten rezista!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu